Heeft u altijd al eens een vakantiehuis in Zuid Frankrijk willen huren? Dan gaan wij u de voordelen uitleggen.

Waarom vakantiehuis Zuid Frankrijk?

Zuid Frankijk is altijd al populair geweest onder de Nederlanders vanwege de prachtige badplaatsen, schitterende natuur en de heerlijke temperaturen. Zuid Frankrijk is een belevenis van jewelste waar u kunt kiezen om te relaxen of bijvoorbeeld te wandelen. Wij gaan u zo wat meer vertellen over Zuid-Frankrijk.

Zuid-Frankijk

Frankrijk blijft de belangrijkst en meest bezocht vakantieland voor Nederlanders. Ieder jaar vertrekken zo’n 2 miljoen Nederlanders naar Frankrijk om daar hun zomervakantie door te brengen. Bijna 1 op de 5 lange buitenlandse zomervakanties worden in Frankrijk gehouden en 1 op de 6 naar Duitsland. Spanje is de nummer 3 favoriete vakantiebestemming met zo’n 1,1 miljoen vakantiegangers vanuit Nederland.

Zuid-Frankrijk is daarnaast bijzonder populair onder de Nederlanders. Vanwege de schitterende temperaturen (27 graden in juli) en het prachtige kustgebied is de Provence een ideale rustplaats voor Nederlanders. Als u denkt aan vakantiehuis Zuid Frankrijk dan kunt u, naast vaak een heerlijk zwembad, het volgende verwachten: Prachtige badplaatsen, vele zonuren, prachtige zandstranden, prachtige valleien weelderige bossen.

Provence

De Cote d` Azur is het kustgebied van de Provence. Binnen deze Provence bevinden zich de meest schitterende en beroemde badplaatsen zoals Cannes, Saint Tropez, Antibes, Grasse en Nice. Andere bekende badplaatsen in dit gebied zijn: St. Maxima en St. Raphaell. Binnen deze Provence kunt u vast een schitterend vakantiehuis Zuid Frankrijk vinden.

Prijzen

Zoals verwacht, en zoals bij elk vakantieoord, zijn de prijzen in het hoogseizoen het hoogst. U kunt ervoor kiezen om te kamperen maar een vakantiehuis Zuid Frankrijk is ideaal voor u als familie of gepensioneerde. Wilt u voordeliger op vakantie gaan maar wel in het hoogseizoen naar Zuid-Frank? Dan raden wij u zeker aan vroegtijdig een prachtig vakantiehuis Zuid Frankrijk te zoeken en gebruik te maken van de vroegboekkorting. Dit kan u honderden euro’s schelen die u weer ideaal kunt besteden in de Provence. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een last-minute maar dan is de keuze beperkt en zult u zien dat de mooiste vakantiehuizen al zijn vergeven.