Keycords worden in Nederland veelvuldig bedrukt en gebruikt via Keycord-Lanyard. Keycords zijn er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en materialen.

Keycord gebruik

Keycords worden voor allerlei verschillende redenen gebruikt. Heeft u wel eens een keycord ontvangen bij een beurs of persconferentie? Keycords weggeven is een redelijk goedkope en makkelijke manier om uw merk kenbaar te maken aan bezoekers van bijvoorbeeld een beurs. U geeft ze een aandenken mee van uw bedrijf en kunnen dit uiteindelijk voor meerdere doeleinden gebruiken. Via Keycord-Lanyard worden er verschillende soorten keycords gemaakt en tegen een zeer voordelig tarief aangeleverd.

Keycord varianten

Conferentie: Als u wel eens een conferentie heeft bezocht weet u welk soort keycord dit is. Dit is een keycord met twee uiteinden. U kunt voor uw badge gebruik maken van de veiligheidshaken.
Enkelzijdig full colour: Wilt u uw merk onder aandacht brengen dan kunt u ervoor kiezen om goedkoop uw keycord enkelzijdig te bedrukken. De andere zijde wordt de kleur zoals u wenst. Denk hierbij aan wit of zwart. Een enkelzijdige keycord hangt prettig om de nek en heeft één uiteinde.
Dubbelzijdig full colour: Wilt u echt indruk maken dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een dubbelzijdig full colour keycord. Aan ieder kant wordt uw logo of bepaalde afbeeldingen bedrukt. Dit is een prachtige manier om indruk te maken.
Standaard / onbedrukte keycord: Een standaard of onbedrukte keycord is een keycord bestaande uit één standaard kleur. Handig als u geen reclame hoeft te maken en snel in huis.
PET recycle materiaal keycord: Bent u zich verantwoordelijk voor een beter milieu? Dan kunt u kiezen voor een keycord waarbij gebruik is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Daarnaast is bedrukking ook gewoon mogelijk.
Veterkoord: Een veterkoord is een koord geweven als een veter en daardoor goed stevig en stijlvol.

Keycord leverancier

Er zijn allerlei bedrijven die keycords aanleveren maar https://www.keycord-lanyard.nl/ is de #1 op het gebied van keycords en promotiemateriaal. Snel in huis, voordelige keycords en een ruim assortiment!