Wil je je abonnement bij Ziggo opzeggen maar heb je geen zin om zoveel tijd en moeite te steken in acties die ervoor zorgen dat dit gebeurt? Dan kan je nu heel snel en makkelijk een brief invullen waardoor je contract automatisch wordt opgezegd. Dit scheelt je natuurlijk ontzettend veel tijd, die je weer kunt besteden aan andere dingen. Het enige wat je hoeft te doen is je persoonlijke gegevens in te vullen, in een brief die al helemaal startklaar staat om opgestuurd te worden. Het invullen van deze gegevens neemt hoogstens 5 minuten van je tijd in beslag.

Verschillende opzegbrieven

Je kan bij Ziggo de volgende dingen opzeggen: Eredivisie live via Ziggo opzeggen, FOX Sports Eredivisie, Ziggo alles-in-1, Ziggo Connect & Play Complete, Ziggo Internet, Ziggo Telefonie en ten slotte ook nog Ziggo televisie. Zo zijn er ontzettend veel verschillende abonnementen die je kunt opzeggen. Voor elk abonnement dat je wilt opzeggen is een aparte brief gemaakt. Alles staat dus al startklaar en je kunt hem zo in een keer invullen. Je hoeft geen extra gegevens erbij in te vullen. Ook dit scheelt je weer tijd.

Redenen om Ziggo op te zeggen

Er kunnen meerdere redenen zijn om te kiezen voor je abonnement bij Ziggo opzeggen. Misschien ga je wel verhuizen of misschien ben je overtuigd van een andere provider die dezelfde diensten aanbied maar veel goedkoper. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet tevreden bent over de service van Ziggo, waardoor je ervoor kiest om je abonnement op te zeggen.