Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet: de brillen tegen het blauwe licht van je beeldscherm. Dit blauwe licht kan namelijk voor aardig wat ergernissen zorgen. Zo slaap je bijvoorbeeld veel minder goed als je voordat je gaat slapen nog uren op je mobiel zit te appen. De brillen van Blueberry Glasses zijn hier tegen bestemd en gaan dit tegen. Zo heb je minder last van de UV-straling die van de apparaten komt en zal je merken dat je sneller in slaap valt. Ook geven ze je ogen veel meer rust en filteren ze de schadelijke straling weg waar je later nog last van kunt hebben. Een en al voordelen dus!

Verschillende soorten

Blueberry verkoopt niet alleen brillen tegen het blauwe licht. Je hebt ook de keuze om te kiezen uit nachtzicht brillen en gepolariseerde zonnebrillen. De nachtzicht brillen zorgen voor een beter nachtzicht tijdens het rijden. Hoe minder vermoeidheid, hoe beter zicht en hoe beter je dus kan rijden. Dit zal voor veel minder ongelukken zorgen. De gepolariseerde zonnebrillen beschermen je ogen met polariserende lenzen tegen de zon. Dit is ideaal voor op zee, in de bergen en in de auto.

De beloftes van Blueberry

Mocht je kiezen om te gaan voor een bril van Blueberry Glasses kun je een bril kopen via de volgende link: https://www.blueberryglasses.nl/. Na aankoop heb je 14 dagen om van gedachten te veranderen. Dit betekent dat je de bril nog terug kan sturen als je niet tevreden bent. Bij iedere bestelling boven de €49 is er sprake van gratis verzending.